Eko Group Își Extinde Echipa: 30 de Noi Poziții în Vânzările de Advertising

Eko Group Își Extinde Echipa: 30 de Noi Poziții în Vânzările de Advertising

București, România – Eko Group, un lider recunoscut în inovația digitală și tehnologiile emergente, anunță un proiect ambițios de extindere a echipei de vânzări pentru perioada 2024-2025. Compania intenționează să angajeze 30 de specialiști în vânzările de advertising, atât juniori, cât și seniori, pentru a sprijini și extinde proiectele sale.

Motivul Extinderii

Pe măsură ce cererea pentru soluțiile inovative ale Eko Group crește, compania răspunde prin extinderea echipei sale de vânzări. Acest pas strategic va permite Eko Group să își consolideze poziția de lider pe piață și să își îmbunătățească capacitatea de a furniza servicii de calitate superioară clienților săi.

Responsabilități Cheie

Specialiștii în vânzări recrutați vor avea roluri esențiale în succesul companiei:

 • Gestionarea Lead-urilor: Preluarea și transformarea lead-urilor de clienți generate automat de aplicația Eko Group, bazată pe inteligență artificială. Aproximativ 50-60% din lead-uri vor fi prelucrate direct, iar angajații vor trebui să le convertească eficient în contracte.
 • Dezvoltarea Relațiilor cu Clienții: Este esențial ca echipa de vânzări să mențină și să dezvolte relațiile cu clienții existenți, asigurându-se că aceștia beneficiază de soluțiile publicitare Eko Group pentru a-și maximiza rezultatele.
 • Învățare Continuă în AI: Utilizarea aplicației de generare de lead-uri bazată pe inteligență artificială oferă ocazia de a învăța zilnic despre noile tehnologii și de a aplica aceste cunoștințe în strategia de vânzări.

Profilul Candidatului Ideal

Eko Group este în căutarea unor profesioniști cu:

 • Experiență în vânzările de advertising, atât la nivel junior, cât și senior.
 • Pasiune pentru tehnologie și inovație.
 • Abilitatea de a lucra eficient cu instrumente bazate pe AI și de a converti lead-urile în contracte.
 • Dorința de a învăța și de a se dezvolta într-un mediu dinamic și inovativ.

Beneficiile și Oportunitățile Oferite

Eko Group oferă un mediu de lucru modern și stimulant, cu numeroase beneficii pentru angajați:

 • Mediu de Lucru Modern: Angajații vor lucra într-un mediu modern unde tehnologia AI joacă un rol crucial în generarea de oportunități.
 • Comisioane și Bonusuri: Eko Group oferă un comision de 5% din vânzările lunare și un bonus de 10% pentru vânzările generate de la clienții care achită factura în avans pentru minim 6-12 luni de servicii.
 • Servicii Unice: Compania oferă 6 servicii unice în proporție de 95%, ceea ce permite flexibilitate în oferirea de gratuități, termene de plată extinse și alte strategii de vânzare.
 • Simplificarea Muncii: Eko Group dorește să simplifice munca angajaților săi cu ajutorul inteligenței artificiale, fără a le împovăra atribuțiile.

Cultura și Mediul de Lucru la Eko Group

Eko Group pune un accent deosebit pe crearea unui mediu de lucru pozitiv și stimulant. Compania dorește să vadă angajații entuziasmați și zâmbitori, oferindu-le suportul necesar pentru a-și desfășura activitatea eficient și cu satisfacție.

Egalitatea de Șanse

Eko Group promovează egalitatea de șanse și încurajează candidaturile din toate sectoarele comunității. Diversitatea și incluziunea sunt valorile fundamentale ale companiei, recunoscând importanța perspectivelor diverse în succesul organizației.

Cum Să Aplici

Dacă ești interesat să te alături echipei noastre și să contribui la succesul nostru, trimite CV-ul tău la [email protected] sau contactează-ne pe WhatsApp la 0771 303 303 pentru a programa un videocall pe ZOOM.

Despre Eko Group

Eko Group este un pionier în inovațiile digitale, dedicat să ofere soluții tehnologice avansate pentru clienții săi. Compania continuă să stabilească noi standarde în industrie prin implementarea celor mai recente tehnologii și strategii de optimizare digitală.

Obiectivele Echipei de Vânzări

Expansiunea echipei de vânzări pentru perioada 2024-2025 reprezintă un pas strategic pentru Eko Group în atingerea obiectivelor sale ambițioase de creștere. Prin recrutarea a 30 de specialiști în vânzări, compania își propune să îmbunătățească semnificativ capacitatea sa de a genera venituri și de a consolida relațiile cu clienții existenți și noi.

Rolul Inteligenței Artificiale în Strategia de Vânzări

Inteligența artificială este un element central în strategia de vânzări a Eko Group. Aplicația de generare de lead-uri bazată pe AI oferă o eficiență sporită în identificarea și atragerea de noi clienți. Specialiștii în vânzări vor beneficia de această tehnologie avansată pentru a transforma lead-urile în contracte, asigurând astfel creșterea continuă a companiei.

Formarea și Dezvoltarea Profesională

Eko Group se angajează să ofere angajaților săi oportunități continue de formare și dezvoltare profesională. Prin participarea la traininguri și sesiuni de învățare continuă, angajații vor fi la curent cu cele mai recente tendințe și tehnici în domeniul vânzărilor și tehnologiilor AI.

Performanța și Recunoașterea

Compania recunoaște și recompensează performanța deosebită a angajaților săi. Specialiștii în vânzări care ating sau depășesc obiectivele stabilite vor beneficia de comisioane atractive și bonusuri suplimentare, reflectând valoarea lor în cadrul organizației.

Impactul Asupra Clienților

Prin extinderea echipei de vânzări și utilizarea tehnologiei AI, Eko Group își propune să ofere clienților săi soluții publicitare mai eficiente și personalizate. Aceasta va duce la creșterea satisfacției clienților și la consolidarea relațiilor pe termen lung.

Inovație și Creștere

Eko Group este dedicată inovației și creșterii continue. Proiectul de extindere a echipei de vânzări este doar un exemplu al angajamentului companiei față de excelență și progres. Prin recrutarea a 30 de specialiști în vânzări, Eko Group își întărește poziția de lider pe piața de advertising și tehnologie digitală.

Proiectul de extindere a echipei de vânzări pentru perioada 2024-2025 reprezintă o oportunitate unică pentru profesioniștii în domeniul vânzărilor de a se alătura unei companii inovatoare și dinamice. Cu sprijinul a 30 de specialiști în vânzări, Eko Group își propune să atingă noi culmi de succes și să ofere clienților săi soluțiile publicitare de care au nevoie pentru a-și maximiza rezultatele. Alătură-te echipei Eko Group și contribuie la transformarea potențialului tehnologic în succes comercial!

Pentru mai multe informații și pentru a aplica, vizitează EkoNews și Eko Group pentru detalii suplimentare și ultimele noutăți. Eko Group te așteaptă să faci parte din echipa noastră de succes și să îți construiești o carieră de succes în vânzările de advertising.